Un tânăr cunoscut în lumea interlopă ca făcând parte din clanul sportivilor, a fost snopit în bătaie luni după amiază, pe Bulevardaul Unirii din Buzău.

Martorii șocați au declarat că au văzut cum patru persoane înarmate cu bâte, au coborât dintr-o mașină și apoi s-au năpustit asupra rivalului din clanul sportivilor , cunoscut sub numele de Tomiță.

Anunturi Gratuite Buzau 24

După ce a încasat o ploaie de lovituri, Tomiță s-a refugiat într-un bar din zonă , însă atacatorii l-au urmărit și l-au bătut până a leșinat.

Imediat după atac, cei patru agresori au fugit iar personalul barului a anunțat poliția.
Victima a fost preluată de ambulanță în stare de inconștiență și transportată la spitalul din Buzău.Medicii nu se pot pronunța încă asupra evoluției stării de sănătate a rănitului, însă au confirmat că Tomiță ar fi suferit leziuni serioase în zona capului.
Războiul între cele două clanuri rivale.s-a reluat, după atacul de duminică noaptea produs într-o cameră de hotel din Buzău
Un tânăr din clanul pasăre, zis Gilbert, a fost agresat de persoane mascate, fiind bătut cu sălbăticie cu un baston telescopic.
Rudele victimei au jurat răzbunare iar luni după amiază, inevitabilul s-a produs.

Poliția a demarat o anchetă în urma producerii acestui incident grav.

Războiul dintre cele două clanuri a fost declanșat în urmă cu șase ani, după o bătaie generală izbucnită într-in bar din cartierul Dorobanți 2 din municipiul Buzău.