O cameră de supraveghere a surprins momentul accidentului de duminică produs pe centura Buzăului, care s-asoldat cu doi răniți transportați la spital. În incidentul rutier au fost implicate 3 autoturisme.

Pe imaginile suprinse de o cameră de supraveghere se vede clar impactul dintre două mașini provocat de manevra unui șofer care nu a acordat prioritate la efectuarea unui viraj  .
Accidentul s-a produs duminică după amiază pe centura Buzăului după ce șoferul unui Volkswagen a fost neatent în momentul în care a efectuat un viraj la stânga.
Un pieton care se afla pe trotuar a fost aproape să fie lovit de mașinile scăpate de sub control însă el a scăpat doar cu o sperietură.
Pe imagini furnizate de camera de supraveghere se vede toată dinamica accidentului inclusiv momentul în care o dubiță din Bacău lovește violent mașina care i-a ieșit direct în față.
În urma impactului violent, un copil de 15 ani Bacău a ajuns la spital cu leziuni la față, șoferul vinovat având nevoie și el de îngrijiri medicale.
În accident a.mai fost implicată și o altă.masină însă din fericire nimeni nu a fost rănit.
Șoferul vinovat s-a ales cu dosar penal pentru vătămare din culpă.

Anunturi Gratuite Buzau 24