Bucăți din avionul de mici dimensiuni pilotat de afaceristul Mihai Covaciu s-ar fi desprins în aer și ar fi căzut pe mai multe case de pe Valea Nehoiașului. În avionul de fabricație italiană care s-a zdrobit de un munte se mai afla un alt investitor, Liviu Bucățică, cel care ar fi trebuit să ajungă urgent  la Constanța.

Martorii tragediei aviatice de pe Valea Nehoiașului au declarat pentru Informația Buzăului că avionul s-ar fi dezmembrat în aer din cauza curentilor puternici.

Anunturi Gratuite Buzau 24

Bucăți din avionul de.mici dimensiuni au căzut peste câteva case din zona înainte ca aparatul de zbor scăpat de sub control sa se prăbușească.

Cei doi pasageri, doi oameni de afaceri cunoscuți la nivel național, pilotul Mihai Covaciu și pasagerul Liviu Bucățică au murit pe loc după ce s-au lovit de un munte de pe Valea Nehoiașului.

Cei doi afaceriști perfectasera un contract de vanzare a unui imobil din Râșnov.

După incheierea tranzacției, Mihai Covaciu, pasionat de zbor i-a propus lui Liviu Bucățică să-l ducă cu avionul la Constanța.

Cei doi au decolat de pe aerodromul din Ghimbav însă călătoria lor s-a dovedit de rau augur după ce avionul a fost doborât de vremea rea.

Aparatul a dispărut de pe radare la scurt timp după ce a intrat într-o zonă cu fenomene meteo intense,vânt puternic și ceață.