Scandal monstru la un hotel de la ieșirea din municipiul Buzău. Un cuplu de tineri îndrăgostiți a fost atacat în plină noapte de către persoane mascate chiar în camera pe care cei doi o închiriaseră pentru o noapte de amor. În urma agresiunii, cuplul de îndrăgostiți a fost transportat de urgență la spital, scrie infobaragan.ro

Rudele celor doi tineri de 23 și 19 ani, care au închiriat pentru o noapte o cameră la un hotel de la ieșirea din oraș, povestesc că cei doi îndrăgostiți ar fi foat atacați din senin chiar în cameră de către persoane mascate.

Anunturi Gratuite Buzau 24

Atacatorii s-ar fi năpustit asupra băiatului de 23 de ani cu bastoane telescopice, snopindu-l în bătaie.

În urma incidentului violent, tânărul ar fi suferit răni grave la o mână și lovituri puternice la cap, fiind transportat de urgență la Spitalul Județean din Buzău.

Tânăra de 19 ani, martoră la teribilul incident, a scăpat doar cu un atac de panică, fiind scoasă pe brațe de către personalul hotelului după ce a leșinat.

Fata a fost preluată și ea de către medicii de la ambulanță și dusa la spital pentru îngrijiri.

După comiterea atacului, rudele victimei au venit în număr mare în curtea Spitalului Județean din Buzău pentru a vedea în ce stare se află cele două victime.

Screenshot_20190520-043423_VLC

Poliția și Jandarmeria au mobilizat mai multe echipaje pentru evitarea unor incidente în incinta spitalului.

Oamenii legii au declanșat o anchetă pentru a stabili cine se face vinovat de agresiunea comisă asupra celor doi tineri.

Rudele celui bătut, susțin că persoanele mascate, care au intrat cu forța în camera de hotel, ar fi membre ale clanului sportivilor, o grupare interlopă bine cunoscută poliției pentru incidente comise cu violența chiar în plină stradă.