Podul de la Mărăcineni care traversează râul Buzău a devenit un magnet pentru sinucigași. În numai o lună, doi bărbați s-au spânzurat de tablierul metalic, după ce ar fi suferit decepții în dragoste. Ultimul deces a fost raportat la poliție în această dimineață de către șoferii care treceau pe sub pod, după ce au văzut un tânăr atârnat în ștreang.

Anunturi Gratuite Buzau 24

Scene de coșmar, în această dimineață, în zona podului de la Mărăcineni. Șoferii care veneau spre Buzău pe sub pasajul podului au rărămas îngroziți când au realizat că un bărbat zace fără viață atârnat într-un ștreang de marginea tablierului metalic.

Imediat martorii au sunat la 112 însă salvatorii n-au mai putut face mare lucru. Tânărul era deja mort de câteva ore iar pompierii n-au mai putut decât să recupereze cadavrul agățat de pod.

Martorii care îl cunosc pe tânărul care și-a luat viața astăzi dimineața au declarat că spânzuratul ar avea 28 de ani și că ar fi suferit din dragoste, la fel ca austriacul care și-a luat zilele după ce s-a certat cu soția din Mărăcineni.

Poliția a deschis un dosar penal pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs decesul.

UPDATE

După primele cercetări criminalistice s-a stabilit că sinucigașul care s-a spânzurat de podul de la Mărăcineni, ar fi un tânăr de 17 ani, elev la un liceu din Buzău. Vârsta victimei nu a putut fi apreciată corect la prima vedere, din cauza stării în care se afla cadavrul. Inițial salvatorii au crezut că este vorba de un tânăr de 28-30 de ani, care s-a spânzurat de pod.

Vom reveni cu amănunte!