Trei persoane au ajuns la spital în urma unui grav accident rutier petrecut sâmbătă după amiază, pe DN2 E85 la.ieșirea din Municipiul Râmnicu Sărat. În urma incidentului rutier au fost avariate trei mașini, traficul fiind blocat mai bine de o oră pe ambele sesnuri.

Impactul unui BMW de lux cu o mașină de mic litraj a fost deosebit de violentt, o a treia mașină implicată în accident fiind avariată ușor.

Anunturi Gratuite Buzau 24

Anchetatorii ajunși la locul incidentului rutier încearcă să stabilească dinamica accidentului întrucăt există foarte multe urme  lăsate de pneuri pe carosabil.

UPDATE

Din primele.cercetări a reieșit că accidentul a fost produs de către un șofer de 46 de ani din Iași care a intrat în coliziune cu autoturismul care circula în fața sa după ce șoferul acestuia ar fi virat stânga brusc, la volanul acestuia fiind un bărbat de 33 de ani din Grebanu.

Ulterior impactului,mașina condusă de ieșean a ricoşat in alt autoturism condus din sensul opus de către o femeie de 37 de ani tot din Iași.

Trei persoane au fost preluate de ambulanță si transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale,conducătorul auto din Grebănu, șoferița din Iași și pasagerul spate din autoturismul acesteia, un minor de 7 ani.

S-a intocmit dosar penal iar cercetările continuă.