Tragedie după tragedie la Buzău. La câteva zile după ce un milionar austriac s-a spânzurat atârnat de podul de la Mărăcineni, un tânăr student de doar 21 de ani a recurs la același gest Băiatul era în anul 2 la secția de arhitectură a Facultății din Iași fiind de fel din localitatea Cernătești, Județul Buzău.

Tragedie de proporții la Cernătești după ce un tânăr student s-a spânzurat în locuința părinților. Sătenii sunt șocați de gestul băiatului care era cunoscut ca fiind un tânăr cuminte ce urma să ajungă arhitect.

Anunturi Gratuite Buzau 24

Nenorocirea s-a produs noaptea trecută după ce tânărul ar fi avut o discuție aprinsă cu părinții.

G.D. venise acasă pentru că iși dorea să abandoneze studiile de la Facultatea de Arhitectură din Iași unde era student în anul 2 ca să poată pleca la muncă în străinătate cu mai mulți prieteni.

Cu o zi înainte G.D ar fi avut o discuție mai aprinsă cu părinții pe acest subiect.

Ei nu ar fi fost de acord ca tânărul să-și abandoneze studiile ca să plece în străinătate, pentru că ar fi făcut mari sacrificii ca să-i asigure traiul la facultate.

Nimeni nu s-a gândit însă că tânărul ar fi fost atât de marcat în urma acestor discuții și că va recurge la un astfel de gest.

Nenorocirea s-a consumat în timp ce băiatul ar fi rămas singur acasă ,părinții fiind plecați la muncă.

Gândurile negre i-ar fi întunecat mintea și într-un moment de depresie s-a dus într-o magazie și s-a spânzurat de o grindă.

Abia după lăsarea nopții băiatul de doar 21 de ani a fost găsit de părinți fără suflare. Era prea târziu ca victima să mai poată fi salvată.

Gurile rele din localitate spun că tânărul ar fi fost foarte marcat și de o dispută cu o vecină care crește 50 de câini și care ar fi dat peste cap viața oamenilor din cauza zgomotului și mirosului făcut de animale.

Cu câteva zile în urmă tânărul ar fi cedat nervos și s-a urcat pe casă de unde ar fi aruncat cu bolovani în câini fiind reclamat de proprietar la poliție.

Nimeni nu știe însă exact care a fost adevăratul motiv pentru care băiatul și-a luat zilele.

Cert este că familia victimei are venituri modeste, mama sa fiind angajată ca femeie de servici la școala din localitate.

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili exact circumstanțele în care s-a produs decesul.