„Îi rog pe foştii mei colegi din PSD Tulcea, Constanţa, Giurgiu, Mehedinţi şi din alte judeţe să şteargă repede această mizerie care a fost postată de la Sediul Central al PSD pe conturile organizaţiilor locale. Oamenii nu ştiu (aşa cum ştiu eu) că aceste materiale mincinoase, manipulatoare şi absolut mizerabile sunt gândite şi postate direct de la Sediul Central din K10 de un personaj dubios adus de Liviu Dragnea de la Neamţ (numele lui este George Harabagiu, nu poate fi numit “şobolan” ca nu trebuie jigniţi şobolanii şi ascultă doar de “Dom Prşedinte”)!”, a scris Victor Ponta pe pagina sa de socializare.

 

Anunturi Gratuite Buzau 24

 

El avertizează că pentru aceste minciuni „oribile” despre Simona Halep vor fi înjuraţi şi sancţionaţi pe nedrept membrii PSD.

 

„Vă rog – reacționați! Ps – Dragnea și Firea sunt trecători dar partidul rămâne. Membrii trebuie să apere imaginea partidului, nu a unor lideri trecători”, a adăugat fost premier.

 

 

Filiale PSD au postat pe paginile lor de Facebook colaje prin care susțin că huiduielile care au putut fi auzite luni seară pe Arena Naţională au vizat-o pe Simona Halep sau i-au stricat acesteia monentul de glorie.
Citeste mai mult…

Sursa: Money.ro