A inhalat vaporii unui insecticid. Aceasta este bănuiala medicilor buzoieni, în cazul copilului de cinci ani care a murit duminică, la o zi după ce a început să se simtă foarte rău. Părinții au crezut inițial că băiețelul lor a murit din cauza vreunui aliment consumat sâmbătă, în timp ce se aflau la ferma lor din satul Tăbărăști.

Totul a început sâmbătă la prânz după ce familia din Buzău a servit masa la casa pe care o are în localitatea Tăbărăști, unde oamenii dețin o exploatație agricolă.

Anunturi Gratuite Buzau 24

Cu toții ar fi mâncat sarmale și clătite. La câteva ore după masă, atât copilul cât și părinții au început să se simtă rău. Toată noaptea de sâmbătă spre duminică, băiețelul de cinci ar fi vomat.

Pentru că nu dădea semne să-și revină, a doua zi, tatăl copilului, care de asemenea se simțea rău, l-a urcat în mașina personală pentru a-l duce la spital, dar a sunat și la 112 cerând ajutor medical.

Acesta a întâlnit Ambulanța la intrarea în Buzău, unde l-a predat pe copil personalului medical care l-a transportat apoi la Spitalul Județean. În ciua tuturor încercărilor medicilor de a-l stabiliza, băiețelul a murit duminică în jurul orei 17.00.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru moarte suspectă și așteaptă rezultatele necropsiei pentru a elucida cazul.