Viitorul socru al lui Valentin Dragnea este preot si a facut actele la politie pentru ca fiul sefului PSD sa se mute in casa lui parohiala din strada Dr. Mihail Obedenaru Gheorghiade, din sectorul 5 al Capitalei.

Vineri, Biserica Ortodoxa prin Arhiepiscopia Bucurestilor a transmis ca preotul a facut toate demersurile legale, fara sa ceara acordul parohiei si fara a instiinta Centrul eparhial.

Anunturi Gratuite Buzau 24

Potrivit Arhiepiscopiei Bucurestilor, casele parohiale sunt folosite in special de preotii slujitori ai parohiilor respective si de familiile lor (potrivit Statutului pentru Organizarea si Functionarea Bisericii Ortodoxe Romane), iar preotul Dionis Tatulescu, cleric al Parohiei Sfantul Elefterie – Nou, cu acordul parohiei si al Centrului eparhial al Arhiepiscopiei Bucurestilor, locuieste in casa parohiala din strada Dr. Mihail Obedenaru Gheorghiade, nr. 1, impreuna cu familia sa (sotia si cele doua fiice ale sale).

Arhiepiscopia Bucurestilor precizeaza ca una dintre fiicele preotului Dionis Tatulescu urmeaza sa se casatoreasca in luna august cu Valentin Dragnea, fiul liderului PSD.

 

Articolul integral pe ZIARE.COM

 

 
Citeste mai mult…

Sursa: Money.ro

Loading...