Un moment de un ridicol absolut a avut loc joi seara la România TV, în cea ce-a treia oră a prezenței lui Liviu Dragnea în studio: a fost difuzat apelul unui pretins preot ca oamenii să nu participe la protestele anunțate pentru vineri, unde sunt așteptați mai ales românii din diaspora.

 

Anunturi Gratuite Buzau 24

”Unii rătăciți, plătiți cu bani murdari de afară, vor să dea foc la țărișoara noastră scumpă. Să nu-i lăsați (…) Lăsați-i acolo și retrageți-vă la casele voastre (…) Nu fiți părtași la distrugerile lor”, a spus, patetic, pretinsul preot.

 

”Este emoționant”, a fost reacția lui Liviu Dragnea. ”Majoritatea zdrobitoare a românilor au aceeași atitudine. Din ce în ce mai mulți români vor să susțină stabilitatea, vor să nu mai fie abuzuri (…) Toate aceste proteste vor să apere statul paralel și așa-zisa luptă anticorupție”, a mai spus liderul PSD.

 

El a adăugat că, din câte știe, forțele de ordine sunt pregătite. ”O să vedem mâine (vineri – n.red.) până la urmă. Este un miting politic: Orban a zis că merge, USR merge, Cioloș merge”, a mai susținut Dragnea.

 

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, îşi dispută noua lege a pensiilor, deşi sunt colegi de partid, susţin surse politice pentru „Adevărul“. Olguţa Vasilescu ar fi vrut ca ea să-şi asume public proiectul legislativ, în condiţiile în care Ministerul Muncii s-a ocupat de elaborarea legii. De partea cealalta, liderul PSD Liviu Dragnea a obligat-o pe Olguţa Vasilescu să trimită mai întâi proiectul la partid, ca apoi să fie depus în Parlament în numele partidului. Miza: legea pensiilor va avea un efect major pentru votanţii PSD, aşadar atât Dragnea, cât şi Olguţa Vasilescu vor să culeagă beneficiile electorale.

 

 

Articolul integral pe G4MEDIA

 

 

 

 
Citeste mai mult…

Sursa: Money.ro