Un polițist local din Buzău a fost lovit cu sălbăticie sâmbătă seara într-un parc din Municipiul Buzău în fața a zeci de oameni care participau la ceremonia civilă a unei nunți. Bărbatul de 52 de ani a fost lovit cu un corp dur în barbă, de prietenul unei tinere, la scurt timp după ce omul legii a sancționat-o pe femeie pentru acte de cerșetorie. În urma loviturii cumplite polițistul a fost transportat de urgență la spital.

Incidentul s-a produs în Parcul Marghiloman chiar în timp ce mai multe persoane făceau fotografii după oficierea unei ceremoniii civile.

Anunturi Gratuite Buzau 24

Polițistul local a încercat să îndepărteze pe o tânără care le-a ieșit în față nuntașilor cu o găleată de apă , în timp ce solicita bani pentru ca tinerii căsătoriți să aibă parte de prosperitate în viață.

Un polițist local care asigura paza în parc a intervenit și a amendat-o pe femeie cu 500 de lei pentru acte de cerșetorie. Deși fusese sancționată femeia și-a reînceput activitatea fără să-i pese de amendă sau de solicitarea polițistului de a părăsi zona.

În acel moment omul legii a încercat să o amendeze din nou pe cerșetoarea care se afla însoțită de un prieten.

În momentul în care polițistul a vrut să scrie un nou proces verbal, acesta a fost atacat cu sălbăticie de tânărul care o însoțea pe cerșetoare. „Mi-am scăpat pixul și când m-am aplecat am fost lovit cu un corp dur chiar în față. În urma loviturii am leșinat” ne-a povestit polițistul local.

Deși omul legii era căzut la pământ într-o baltă de sânge. nuntașii nu s-au gândit o secundă să-i acorde primul ajutor ba dimpotrivă au început să se amuze .”Polițistul era căzut la pământ însă cei care au văzut toată scena au început să râdă de el. Nimeni n-a ridicat un deget să-l ajute sau să cheme ambulanța.” ne-a declarat un moartor care a a văzut toată scena de coșmar.

În cele din urmă un trecător a sunat la poliție și la salvare. victima fiind transportată de urgență la spital.

Poliția a pornit imediat pe numele agresorului acesta fiind identificat și reținut pentru 24 de ore.O fotografie postată pe rețelele de socializare arată cât de rău a fost lovit polițistul local de către agresor.