După ce au fost făcute publice imaginile de la întrevederea cu premierul israelian Benjamin Netanyahu în care Viorica Dăncilă răspunde salutului acestuia: „He, he”, imagini care au devenit virale, premierul român devenind ținta ironiilor intrenauților, Guvernul difuzează imagini de la întâlnirile oficiale însă fără sunet. Așa a fost și în cazul vizitei efectuate de Viorica Dăncilă la Buruxelles unde a avut întrevederi cu mai mulți lideri europeni. În imagini se vede o femeie blondă care este translator și care stă între premierul român și președintele președintele Comisiei Europene, Jean – Claude Juncker în timpul discuțiilor dintre aceștia.

 

Anunturi Gratuite Buzau 24

 

Reamintim că liderul PSD, Liviu Dragnea, încercând să găsească o explicație pentru a altă gafă făcută de Viorica Dăncilă atunci când a citit 20-20 referindu-se la anul 2020, a afirmat că „este un automatism, nu o mare greșeală”.

 

 

„Cât despre 20-20, aș vrea să vă explic ceva: la Bruxelles, când se discută despre 2020, în general se folosește expresia twenty-twenty. Doamna Prim-ministru, obișnuită cu această expresie, în engleză, a folosit-o și în românește. Este un automatism, nu o mare greșeală”, a spus Dragnea.

 

 

 
Citeste mai mult…

Sursa: Money.ro