„Biroul Executiv al Partidului Naţional Liberal a luat astăzi decizia ca PNL să depună o moţiune simplă la Camera Deputaţilor împotriva ministrului Sănătăţii, doamna Pintea”, a declarat vicepreşedintele PNL, Florin Roman, adăugând că se prefigurează o nouă criză – cea a medicamentelor oncologice.

 

Anunturi Gratuite Buzau 24

 

Roman a lansat un avertisment şi pentru ministrul Muncii pe care o consideră vinovată pentru haosul din sistemul de salarizare.

 

„Nu o vom uita nici pe doamna Olguţa Vasilescu, întrucât noi considerăm că cei doi miniştri sunt principalii vinovaţi pentru punerea în pericol a vieţii pacienţilor din spitale pentru haosul din sistemul de salarizare, pentru dezastrul în aprovizionarea cu medicamente”, a mai spus Roman.

 

 

La rândul său, preşedintele PNL, Ludovic Orban, a precizat că moţiunea ar urma să fie anunţată în cursul acestei săptămâni pentru a putea fi depusă spre dezbatere la Camera Deputaţilor săptămâna viitoare.
 

„Vom încerca să anunţăm în plen săptămâna aceasta, pentru ca săptămâna viitoare să putem să depunem, dar îi solicităm şi premierului Dăncilă să iniţieze demersul de demitere a acestor două ministrese, care sunt responsabile pentru dezastrul care a fost provocat în sistemul de salarizare şi acum în sistemul de salarizare din Sănătate”, a declarat Orban.

 

 

 

 
Citeste mai mult…

Sursa: Money.ro

Loading...